Rinse the potatoes and carrots thoroughly, boil until tender, then cool and peel. Hard-boil chicken eggs and peel them. Peel the onions and rinse. Grate the cheese on a coarse grater.
Картофель и морковь тщательно промойте, отварите до готовности, после чего остудите и очистите. Куриные яйца сварите вкрутую, очистите от скорлупы. Репчатый лук очистите от шелухи и сполосните. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare your ingredients. Cut carrots, potatoes and eggs into small cubes. Chop the onion or cut into small cubes. Open the canned food, drain the excess liquid, and mash the fish itself.
Подготовьте ингредиенты. Морковь, картофель и яйца нарежьте небольшими кубиками. Лук нашинкуйте или нарежьте мелкими кубиками. Консервы откройте, слейте лишнюю жидкость, а саму рыбу разомните.
Prepare the dish. Place the chopped vegetables in a deep container. Place eggs, fish and cheese there. Season the salad with mayonnaise, add salt and pepper to taste, then mix thoroughly.
Приготовьте блюдо. Измельченные овощи переложите в глубокую емкость. Туда же выложите яйца, рыбу и сыр. Заправьте салат майонезом, добавьте соль и перец по вкусу, после чего тщательно перемешайте.
Serve the finished fish salad immediately after preparation. You can use the salad as an appetizer or side dish.
Готовый рыбный салат подавайте к столу сразу после приготовления. Использовать салат можно в качестве закуски или гарнира.