Wash the chicken egg, hard-boil, cool in cold water and peel off the shell. Wash the vegetables and dry them. Peel and wash the onions and carrots.
Куриное яйцо промойте, сварите вкрутую, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы. Овощи вымойте, просушите. Репчатый лук и морковь очистите и помойте.
Prepare your ingredients. Chop the cabbage, grate the carrots on a fine grater, and cut the onion into half rings. Cut the peeled egg into small cubes. Remove the canned saury from the jar, then mash it with a fork. Drain off excess liquid.
Подготовьте ингредиенты. Капусту нашинкуйте, морковь натрите на мелкой терке, а лук нарежьте полукольцами. Очищенное яйцо нарежьте небольшими кубиками. Консервированную сайру извлеките из банки, после чего разомните ее вилкой. Лишнюю жидкость слейте.
Prepare the salad. Place the chopped ingredients in a salad bowl or any other deep container. Add mayonnaise, salt and pepper to taste. Mix the finished salad thoroughly.
Приготовьте салат. Измельченные ингредиенты переложите в салатник или любую другую глубокую емкость. Туда же добавьте майонез, соль и перец по вкусу. Готовый салат тщательно перемешайте.
Serve the finished salad immediately after preparation so that it does not lose its appearance and taste. If desired, the dish can be distributed into bowls or bowls and served in portions.
Готовый салат подавайте к столу сразу после приготовления, чтобы он не потерял свой вид и вкус. При желании блюдо можно распределить по креманкам или пиалам и подать порционно.