Hard-boil the eggs, cool and peel them. Wash the onion and cut into small rings. Rinse and dry the greens for serving. Also prepare wide serving glasses to hold the salad.
Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Лук помойте и нарежьте мелкими колечками. Зелень для подачи сполосните, просушите. Также подготовьте широкие бокалы для подачи, в которых будет салат.
Start cooking. Cut the boiled eggs into medium-sized cubes. Place the tuna in a bowl, drain off the excess liquid, and lightly mash the fish itself. Grate the cheese.
Начните приготовление. Вареные яйца нарежьте средними по размеру кубиками. Тунец выложите в миску, лишнюю жидкость слейте, а саму рыбу слегка разомните. Сыр натрите на терке.
Assemble the salad. Place chopped eggs on the bottom of the glasses and lightly brush the layers with mayonnaise. Next, distribute the canned fish and onions. Grease the salad with mayonnaise again. At the end, sprinkle the dish generously with grated cheese. The finished salad can be served immediately, or you can put it in the refrigerator for 15-20 minutes so that it is better soaked.
Соберите салат. На дно бокалов выложите нарезанные яйца, слегка смажьте слои майонезом. Далее распределите консервированную рыбу и лук. Снова смажьте салат майонезом. В конце обильно посыпьте блюдо тертым сыром. Готовый салат можно подать сразу, а можно убрать на 15-20 минут в холодильник, чтобы он лучше пропитался.
Serve the appetizing fish salad to the table in portions in glasses. For decoration, use dill sprigs: place them on the surface of the salad.
Аппетитный рыбный салат подавайте к столу порционно в бокалах. Для украшения используйте веточки укропа: выложите их на поверхность салата.