Boil the eggs hard, drain the boiling water and fill them with cold water. This way the shell will separate better. Boil the potatoes until tender and peel. Wash lettuce leaves, parsley and cucumbers under running water. Peel the onions, wash and chop.
Яйца отварите вкрутую, слейте кипяток и залейте их холодной водой. Так скорлупа отделится лучше. Картофель отварите до готовности и очистите. Листья салата, петрушку и огурцы вымойте проточной водой. Репчатый лук очистите от кожуры, помойте и измельчите.
Prepare your ingredients. Cut the cucumbers and potatoes into cubes. Finely chop the peeled eggs, peel the fish, remove the skin, entrails and, if present, caviar. Cut the fish into cubes.
Подготовьте ингредиенты. Огурцы и картофель нарежьте кубиками. Очищенные яйца мелко нарежьте, рыбу очистите, удалите кожу, внутренности и, при наличии, икру. Нарежьте рыбу кубиками.
Form a salad. Take a deep salad bowl, tear 3 lettuce leaves with your hands and lay them out as the first layer. Top with onions, chopped cucumbers, potatoes and eggs. Place the fish at the very top of the salad. Season with oil, salt and pepper to taste.
Сформируйте салат. Возьмите глубокий салатник, руками порвите 3 салатных листа и выложите их первым слоем. Сверху добавьте лук, нарезанные огурцы, картофель и яйца. Рыбу определите на самый верх салата. Заправьте маслом, посолите и поперчите по вкусу.
Place the remaining lettuce leaves on the side of the salad bowl as a garnish without cutting them. Stick a few sprigs of parsley into the middle of the dish for flavor and serve.
В качестве украшения сбоку салатника вставьте оставшиеся салатные листья, не нарезая их. В середину блюда воткните несколько веточек петрушки для аромата и подавайте к столу.