Boil the eggs hard, drain the boiling water and fill them with cold water. This will cool them down and make them easier to peel. Separate the whites from the yolks, set three yolks aside, grate all the remaining eggs on a fine grater and mix with mayonnaise in a separate container. Wash the green onions, dry them and cut them into small rings. Wash the dill to serve.
Отварите яйца вкрутую, слейте кипяток и залейте их холодной водой. Так они остынут и легче очистятся от скорлупы. Белки отделите от желтков, три желтка отложите в сторону, а все оставшиеся яйца натрите на мелкой терке и смешайте с майонезом в отдельной емкости. Зеленый лук вымойте, высушите и нарежьте мелкими кольцами. Помойте укроп для подачи.
Prepare your ingredients. Remove the canned fish from the jar, place it in a separate container and mash with a fork until smooth. Then mix the mixture with mayonnaise and stir. Grate the cheese on a fine grater, pass the garlic through a press. Mix garlic and cheese, add mayonnaise and mix again.
Подготовьте ингредиенты. Консервированную рыбу достаньте из банки, переложите в отдельную емкость и разомните вилкой до однородности. Затем смешайте массу с майонезом и перемешайте. Сыр натрите на мелкой терке, чеснок пропустите через пресс. Смешайте чеснок и сыр, добавьте майонез и вновь перемешайте.
Start adding layers. Take a large flat dish. Place 9 crackers on it to form a square. Spread eggs seasoned with mayonnaise on top and place a second layer of 9 crackers. Place fish and chopped onion on them. Place the third layer of cookies, spread grated cheese and garlic on top. Lay out the final square of crackers.
Начните выкладывать слои. Возьмите большое плоское блюдо. На него выложите 9 крекеров так, чтобы получился квадрат. Сверху распределите яйца, заправленные майонезом, и положите второй слой из 9 крекеров. На них положите рыбу и измельченный лук. Выложите третий слой печенья, сверху на нем распределите тертый сыр с чесноком. Выложите заключительный квадрат крекеров.
Form a salad. Take a pastry brush and brush the top and sides of the salad with mayonnaise. Sprinkle with grated yolk around the entire perimeter, cover with cling film and put in the refrigerator for an hour.
Сформируйте салат. Возьмите кулинарную кисточку и смажьте салат майонезом сверху и по бокам. По всему периметру посыпьте тертым желтком, накройте пищевой пленкой и уберите на час в холодильник.
Garnish the finished salad with several long sprigs of dill and serve.
Готовый салат украсьте несколькими длинными веточками укропа и подавайте к столу.