Wash half a head of Chinese cabbage and cut into strips. Wash the apple under running water, remove the core and cut into small slices. If the skin of the apple is thick and sour, peel it. Peel and wash the onion and garlic. Rinse the parsley to serve. Prepare a salad bowl with high sides.
Половину кочана пекинской капусты помойте и нарежьте соломкой. Яблоко вымойте проточной водой, удалите сердцевину и нарежьте на небольшие ломтики. Если кожура у яблока толстая и кислая, очистите его. Лук и чеснок очистите, помойте. Ополосните петрушку для подачи. Подготовьте салатник с высокими бортиками.
Prepare your ingredients. Place the canned fish in a separate container, drain the liquid and mash the flesh with a fork until smooth. Cut the onion into thin half rings.
Подготовьте ингредиенты. Консервированную рыбу переложите в отдельную емкость, слейте жидкость и разомните мякоть вилкой до однородности. Лук нарежьте тонкими полукольцами.
Form a salad. Combine all prepared ingredients in a salad bowl. Pass a clove of garlic through a press and add to the total mass. Season the salad with mayonnaise and mix thoroughly. Add salt to taste.
Сформируйте салат. В салатнике соедините все подготовленные ингредиенты. Зубчик чеснока пропустите через пресс и добавьте в общую массу. Заправьте салат майонезом и тщательно перемешайте. Посолите по вкусу.
Garnish the finished salad with a sprig of parsley and serve. There is no need to leave the dish in the refrigerator.
Украсьте готовый салат веточкой петрушки и подавайте к столу. Настаивать в холодильнике блюдо не нужно.