Boil the eggs hard for 10 minutes, cool with cold water and peel. Open canned seaweed and pink salmon and drain the liquid. Peel the red onion and chop it finely. Remove crab sticks from packaging. To serve, grate the cheese.
Яйца отварите вкрутую в течение 10 минут, остудите холодной водой и очистите. Консервы с морской капустой и горбушей откройте и слейте жидкость. Очистите красный лук и мелко его нарежьте. Крабовые палочки освободите от упаковки. Сыр для подачи натрите на терке.
Grind the ingredients. Cut the eggs into small cubes. Place the pink salmon in a salad bowl, remove the seeds and mash. Cut the crab sticks into cubes.
Измельчите ингредиенты. Яйца нарежьте мелкими кубиками. Горбушу выложите в миску для салата, очистите от косточек и разомните. Крабовые палочки нарежьте кубиками.
Prepare the salad. Place seaweed, crab sticks, onions, and eggs in a salad bowl with the fish. Add mayonnaise and stir.
Приготовьте салат. Выложите к рыбе в миску для салата морскую капусту, крабовые палочки, лук, яйца. Добавьте майонез и перемешайте.
Before serving, garnish the salad with grated cheese.
Перед подачей украсьте салат тертым сыром.