Wash the potatoes and carrots. Boil for 20 minutes and peel. Cut half the carrots into slices for decoration. Open the peas and drain the liquid. Pre-boil the hake for 20 minutes. Cool and remove any bones. Boil the egg hard, cool in cold water and peel. Peel and rinse the onions.
Картофель и морковь помойте. Отварите 20 минут и очистите от кожуры. Половину моркови нарежьте дольками для украшения. Откройте горошек и слейте жидкость. Хек предварительно отварите в течение 20 минут. Остудите и очистите от возможных костей. Яйцо отварите вкрутую, остудите в холодной воде и очистите. Репчатый лук очистите и ополосните.
Grind the food. Cut boiled potatoes, carrots, eggs and fish into small cubes. Finely chop the onion. Cut the pickled cucumber into cubes.
Измельчите продукты. Отваренные картофель, морковь, яйцо и рыбу нарежьте небольшими кубиками. Лук мелко нарежьте. Соленый огурец нарежьте кубиками.
Prepare the salad. Place the pickled cucumber, egg, carrots, potatoes, then green peas in a bowl. Add onion, fish and season with mayonnaise. Mix thoroughly.
Приготовьте салат. В миску выложите соленый огурец, яйцо, морковь, картофель, затем зеленый горошек. Добавьте лук, рыбу и заправьте майонезом. Тщательно перемешайте.
Serve the salad by shaping it using a cooking ring and garnishing with carrot slices.
Подавайте салат, придав ему форму с помощью кулинарного кольца и украсив дольками моркови.