Wash the potatoes, boil them in their skins, cool, and peel. Hard-boil the eggs, cool in cold water, and peel off the shells. To serve, rinse the onion thoroughly, dry it, and cut it into thin rings. Also prepare a cooking ring.
Картофель вымойте, отварите в мундире, остудите, очистите. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде, очистите от скорлупы. Лук для подачи тщательно промойте, просушите, нарежьте тонкими кольцами. Также подготовьте кулинарное кольцо.
Prepare the ingredients for the dish. Grind the peeled potatoes using a fine-mesh grater. Transfer the fish to a plate and mash with a fork, draining excess liquid. Separate the egg whites from the yolks and grate them separately. Cut the crab sticks into small cubes. Grate the cheese on a fine or medium grater.
Подготовьте ингредиенты для блюда. Очищенный картофель измельчите при помощи терки с мелкими ячейками. Рыбу переложите на тарелку и разомните вилкой, лишнюю жидкость слейте. Отделите яичные белки от желтков, натрите их на терке по отдельности. Крабовые палочки нарежьте мелкими кубиками. Сыр натрите на мелкой или средней терке.
Assemble the dish. To do this, place the cooking ring on a serving plate. Place grated potatoes on the bottom and lightly salt. Next, grease it with mayonnaise. After this, add a layer of tuna and grated egg white. Lubricate the ingredients with mayonnaise. Then lay out the crab sticks and brush with mayonnaise again. Sprinkle the dish with cheese shavings and grated egg yolks. Place the finished salad in the refrigerator for 60 minutes.
Соберите блюдо. Для этого поместите кулинарное кольцо на тарелку для подачи. На дно выложите тертый картофель, слегка посолите. Далее смажьте его майонезом. После этого выложите слой тунца и тертого яичного белка. Смажьте ингредиенты майонезом. Затем выложите крабовые палочки и снова смажьте майонезом. Посыпьте блюдо сырной стружкой и тертыми яичными желтками. Готовый салат поместите в холодильник на 60 минут.
Serve the finished salad as a main dish or appetizer. Use green onions as garnish.
Готовый салат подавайте к столу в качестве основного блюда или закуски. В качестве украшения используйте зеленый лук.