Rinse pink salmon well, dry, boil in salted water for 15-20 minutes. Wash the potatoes, boil them in their skins and peel them. Boil the eggs hard, cool and peel. Rinse the greens with water and dry with a paper towel.
Горбушу хорошо промойте, просушите, отварите в подсоленной воде в течение 15-20 минут. Картофель вымойте, отварите в мундире и очистите. Яйца отварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Зелень сполосните водой, просушите бумажным полотенцем.
Start cooking. Cut the potatoes and eggs into small cubes, finely chop the greens. Divide the pink salmon fillet into pieces and mash them with a fork.
Начните приготовление. Картофель и яйца нарежьте небольшими кубиками, зелень мелко порубите. Филе горбуши разделите на кусочки, разомните их вилкой.
Prepare the salad. Place the chopped products into a deep bowl or salad bowl. Add canned peas there and mix thoroughly. Season the dish with mayonnaise, add salt to taste and mix well again.
Приготовьте салат. Измельченные продукты переложите в глубокую миску или салатник. Туда же добавьте консервированный горошек, тщательно перемешайте. Заправьте блюдо майонезом, посолите по вкусу и еще раз хорошо перемешайте.
Serve fish salad with potatoes and peas immediately after preparation. If desired, place the dish in portions into bowls or glasses for serving.
Рыбный салат с картофелем и горошком подавайте к столу сразу после приготовления. По желанию выложите блюдо порционно в креманки или бокалы для подачи.