Wash the eggs, hard boil, cool and peel. Wash the onion, dry it well and peel it. Rinse the lettuce leaves and dry on paper towels. Place the herring on a plate, remove the bones.
Яйца промойте, сварите вкрутую, остудите и очистите. Лук вымойте, хорошо просушите и очистите от шелухи. Листья салата сполосните, обсушите на бумажных полотенцах. Сельдь выложите на тарелку, удалите кости.
Start preparing the salad. Cut the fish fillet into small pieces. Repeat the same with eggs. Cut the onion into half rings and tear the lettuce leaves with your hands.
Начните готовить салат. Рыбное филе нарежьте небольшими кусочками. То же самое повторите с яйцами. Лук нарежьте полукольцами, а листья салата порвите руками.
Prepare salad dressing. Pour vegetable oil into a separate bowl. Add vinegar and mustard to it, mix well until the consistency is smooth.
Приготовьте заправку для салата. В отдельную миску налейте растительное масло. Добавьте к нему уксус и горчицу, хорошо перемешайте до однородности консистенции.
Assemble the dish. Place the chopped herring in a salad bowl. Add onion, lettuce and eggs. Mix the ingredients thoroughly. Pour the dressing over the fish salad and stir again.
Соберите блюдо. Нарезанную сельдь переложите в салатник. Добавьте лук, листья салата и яйца. Ингредиенты тщательно перемешайте. Рыбный салат залейте заправкой, еще раз перемешайте.
Serve fish salad with vegetable oil immediately after preparation. To diversify the serving, use small salad bowls or bowls - in them the appetizer will look even more appetizing and interesting.
Рыбный салат с растительным маслом подавайте к столу сразу после приготовления. Чтобы разнообразить подачу, используйте небольшие салатники или креманки — в них закуска будет смотреться еще аппетитнее и интереснее.