Boil the rice in advance until fully cooked, rinse it several times in cold water. Wash, peel and boil the carrots. Boil the eggs hard, cool, and peel off the shell. To serve, rinse the greens with water and dry with paper towels. Wash the onion and remove the peel. Finely chop the onion and parsley for serving. Prepare the cooking ring.
Рис отварите заранее до полной готовности, промойте его несколько раз в холодной воде. Морковь вымойте, очистите и отварите. Яйца отварите вкрутую, остудите, очистите от скорлупы. Зелень для подачи сполсоните водой, просушите бумажными полотенцами. Лук вымойте, очистите от шелухи. Лук и петрушку для подачи мелко порубите. Подготовьте кулинарное кольцо.
Start cooking. Finely chop or chop the onion in a blender. Grind the carrots and eggs using a medium or fine mesh grater. Place the canned fish in a separate bowl and mash with a fork. Drain off excess liquid.
Начните приготовление. Мелко нарежьте или измельчите блендером репчатый лук. Морковь и яйца измельчите при помощи терки со средними или мелкими ячейками. Рыбные консервы переложите в отдельную миску и разомните вилкой. Лишнюю жидкость слейте.
Prepare the salad. Place the cooking ring on a serving plate. Place canned fish on the bottom and spread a small amount of mayonnaise on top. Next add onions and rice, coat with mayonnaise again. Next is the turn for carrots and grated eggs. The top is a thin layer of mayonnaise. Place the finished dish in the refrigerator for 20-30 minutes. Then remove the cooking ring.
Приготовьте салат. Кулинарное кольцо поставьте на тарелку для подачи. На дно уложите рыбные консервы, сверху распределите небольшое количество майонеза. Следом положите репчатый лук и рис, снова промажьте майонезом. Далее очередь за морковью и тертыми яйцами. Верх — тонкий слой майонеза. Готовое блюдо поместите в холодильник на 20-30 минут. Затем снимите кулинарное кольцо.
Serve the salad as a main course or light snack. For decoration, use chopped herbs and green peas.
Подавайте салат к столу в качестве основного блюда или легкой закуски. Для оформления используйте измельченную зелень и зеленый горошек.