Rinse the cabbage well and dry on paper towels. Open the can of tuna and drain the liquid. Wash the eggs, hard-boil them and peel them. Wash the tomatoes and basil and dry.
Капусту хорошо промойте, обсушите на бумажных полотенцах. Откройте баночку с тунцом, слейте жидкость. Яйца промойте, сварите вкрутую и очистите от скорлупы. Помидоры и базилик вымойте, просушите.
Prepare your ingredients. Shred the cabbage. Place the corn and canned fish in separate plates and drain off any excess liquid. Divide the tuna into pieces.
Подготовьте ингредиенты. Капусту нашинкуйте. Кукурузу и консервированную рыбу переложите в отдельные тарелки, слейте лишнюю жидкость. Тунца разделите на кусочки.
Prepare the dressing. Pour vegetable oil into a deep bowl. Add honey, lemon juice, salt and pepper to taste. Mix the ingredients thoroughly to obtain a homogeneous mixture.
Приготовьте заправку. В глубокую миску налейте растительное масло. Туда же добавьте мед, лимонный сок, соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте ингредиенты, чтобы получилась однородная смесь.
Prepare the salad. Add chopped cabbage to a salad bowl or any other bowl, salt and pepper the product. Then crush the cabbage with your hands to make it softer. Next, add corn and basil to the salad bowl and mix well. Place the fish in the salad and pour in the dressing, stir again.
Приготовьте салат. В салатник или любую другую чашу добавьте нарезанную капусту, посолите и поперчите продукт. Затем помните капусту руками, чтобы она стала более мягкой. Далее добавьте в салатник кукурузу и базилик, хорошо перемешайте. Положите в салат рыбу и влейте заправку, еще раз перемешайте.
Garnish the finished tuna salad with red caviar. Serve the dish to the table - in a salad bowl or in portions.
Готовый салат с тунцом украсьте красной икрой. Подайте блюдо к столу — в салатнике или порционно.