Open the jar of pink salmon and drain the liquid. Rinse the rice thoroughly until the liquid is transparent, and cook until tender in boiling water for 15-20 minutes. Hard-boil quail eggs, cool in cold water, and peel. To serve, cut the eggs in half.
Откройте банку с горбушей, слейте жидкость. Рис тщательно промойте до прозрачности жидкости, отварите до готовности в кипящей воде в течение 15-20 минут. Перепелиные яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде, почистите. Яйца для подачи разрежьте пополам.
Grind the food. Mash the pink salmon not too finely, remove the bones if necessary. Finely chop the quail eggs or grate them on a medium grater. Grind the Dutch cheese using a medium-mesh grater.
Измельчите продукты. Горбушу разомните не слишком мелко, при необходимости извлеките косточки. Перепелиные яйца мелко нарежьте или натрите на средней терке. Голландский сыр измельчите при помощи терки со средними ячейками.
Connect the components. Place the chopped products in a salad bowl in random order, season with mayonnaise, and stir.
Соедините компоненты. Нарезанные продукты выложите в салатник в произвольном порядке, заправьте майонезом, перемешайте.
Garnish fish salad with cheese and rice with halved quail eggs before serving.
Рыбный салат с сыром и рисом перед подачей украсьте половинками перепелиных яиц.