Open the can of sprat and drain the tomato sauce. Boil the rice in advance. Hard-boil the eggs, cool in cold water, and peel. Peel the onions. To serve, wash the dill, dry it, and separate the branches from the stems.
Откройте банку с килькой, слейте томатный соус. Заранее отварите рис. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде, почистите. Репчатый лук очистите от шелухи. Укроп для подачи вымойте, обсушите, отделите веточки от стеблей.
Take care of the onions. Finely chop the onion, pour in apple cider vinegar, leave for 15 minutes, then drain the liquid and dry the onion on paper towels.
Займитесь луком. Лук мелко нарежьте, залейте яблочным уксусом, оставьте на 15 минут, затем жидкость слейте, лук обсушите на бумажных полотенцах.
While the onions are pickling, take care of the remaining ingredients. Mash the sprat in the tomato, but not very finely. Cut the eggs into small cubes.
Пока маринуется лук, займитесь оставшимися продуктами. Кильку в томате разомните, но не очень мелко. Яйца нарежьте кубиками небольшого размера.
Prepare the dish for serving. Combine boiled rice with eggs, sprat, add pickled onions and mayonnaise, mix.
Подготовьте блюдо к подаче. Отварной рис соедините с яйцами, килькой, добавьте маринованный лук и майонез, перемешайте.
Before serving, garnish the salad with rice and canned fish with sprigs of fresh dill.
Салат с рисом и рыбными консервами перед подачей украсьте веточками свежего укропа.