Wash the trout, boil until tender, cool. Wash the potatoes with a brush, boil them in their skins, cool, and peel. Hard boil the eggs, cover with cold water, cool, and peel. Peel the garlic and pass through a press. Mix mayonnaise with garlic. Place the butter in the freezer for 10 minutes. To serve, wash the basil, dry it, and separate the leaves from the stems. Prepare a culinary ring.
Форель вымойте, отварите до готовности, остудите. Картофель вымойте щеткой, отварите в мундире, остудите, почистите. Яйца сварите вкрутую, залейте холодной водой, остудите, почистите. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Майонез смешайте с чесноком. Сливочное масло положите на 10 минут в морозильную камеру. Базилик для подачи вымойте, обсушите, отделите листики от стеблей. Приготовьте кулинарное кольцо.
Prepare your food. Grind the potatoes, cheese and eggs using a medium-mesh grater. Cut the trout into strips, cut the olives into several pieces.
Подготовьте продукты. Картофель, сыр и яйца измельчите при помощи терки со средними ячейками. Форель порежьте соломкой, маслины разрежьте на несколько частей.
Assemble the layered salad. Place grated boiled potatoes through a cooking ring onto a wide flat dish, brush with a small amount of mayonnaise-garlic sauce, place eggs on top, and also brush with a little mayonnaise. Place cheese shavings in a third layer and apply a small amount of sauce. Next, distribute the trout pieces and grate the frozen butter on top. Sprinkle the top of the salad with olives. Remove the cooking ring.
Соберите слоеный салат. Через кулинарное кольцо на широкое плоское блюдо выложите тертый вареный картофель, смажьте небольшим количеством майонезно-чесночного соуса, поверх уложите яйца, также немного смажьте майонезом. Третьим слоем положите сырную стружку, нанесите небольшое количество соуса. Далее распределите кусочки форели, поверх натрите замороженное сливочное масло. Верх салата присыпьте маслинами. Снимите кулинарное кольцо.
Garnish layered fish salad with potatoes with fresh basil leaves before serving.
Слоеный рыбный салат с картошкой перед подачей оформите листиками свежего базилика.