Open a can of tuna. Drain the brine from the feta. Wash the avocado, lettuce, tomatoes and herbs and dry with paper towels. Cut the avocado in half, remove the pit, and cut off the skin. Cut out the place where the stem attaches to the tomatoes. Peel the white onion. To serve, cut the cherry tomatoes in half.
Откройте баночку с тунцом. Из феты слейте рассол. Авокадо, салат, помидоры и зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Авокадо разрежьте пополам, извлеките косточку, срежьте кожицу. У помидоров вырежьте место крепления плодоножки. Белый лук почистите. Черри для подачи разрежьте пополам.
Prepare your food. Tear the lettuce leaves coarsely with your hands, cut the tomatoes into small cubes, and the avocado into cubes or strips. Mash the tuna, but not too finely. Cut the feta into cubes or crumble. Cut the white onion into halves of rings and divide into fibers. Chop the greens. If desired, cut the olives in half or into rings.
Подготовьте продукты. Салатные листья крупно порвите руками, помидоры нарежьте кубиками небольшого размера, авокадо — кубиками или полосками. Тунец разомните, но не слишком мелко. Фету нарежьте кубиками или раскрошите. Белый лук нарежьте половинками колец, разделите на волокна. Зелень измельчите. Оливки по желанию разрежьте пополам или нарежьте колечками.
Assemble the salad. Combine iceberg, tomatoes, avocado, tuna, feta, white onion, olives and chopped herbs in a salad bowl. Season with a mixture of ground peppers and sprinkle with lemon juice. Stir and leave for 5-10 minutes.
Соберите салат. Соедините в салатнике Айсберг, помидоры, авокадо, тунца, фету, белый лук, оливки и измельченную зелень. Приправьте смесью молотых перцев, сбрызните лимонным соком. Перемешайте, оставьте на 5-10 минут.
Before serving, decorate the fish salad with cherry halves.
Рыбный салат перед подачей оформите половинками черри.