Wash iceberg lettuce and tomatoes and dry. For tomatoes, remove the place where the stalk attaches. Remove the mini corn from the jar. Drain the oil from the tuna and place in a bowl. Rinse wild rice and boil until tender. Wash and dry the leeks, parsley, cilantro and mint. Wash the lime, cut in half and squeeze out the juice. Dry the cashews and pine nuts in a frying pan.
Салат айсберг и томаты промойте, просушите. У томатов удалите место крепления плодоножки. Кукурузу-мини извлеките из банки. С тунца слейте масло, выложите в пиалу. Дикий рис промойте и отварите до готовности. Лук-порей, петрушку, кинзу и мяту вымойте и обсушите. Лайм вымойте, разрежьте пополам и выжмите сок. Кешью и кедровые орехи подсушите на сковороде.
Prepare your food. Cut the mini-corn lengthwise into 4 pieces. Cut the leeks into rings, tomatoes into small slices. Finely chop the parsley and cilantro. Finely tear the lettuce leaves and mash the tuna. Add sunflower oil and salt to lime juice and stir.
Подготовьте продукты. Мини-кукурузу разрежьте вдоль на 4 части. Порей нарежьте кольцами, томаты — небольшими дольками. Петрушку и кинзу мелко нарежьте. Листья салата мелко нарвите, тунец разомните. В сок лайма добавьте подсолнечное масло и соль, перемешайте.
Form the dish. Place iceberg lettuce in a salad bowl and add mini corn, tuna, wild rice, tomatoes, leeks, cashews, parsley and cilantro. Season with sunflower oil, salt and lime juice.
Сформируйте блюдо. В салатник положите салат айсберг, добавьте мини-кукурузу, тунец, дикий рис, томаты, лук-порей, кешью, петрушку и кинзу. Заправьте подсолнечным маслом с солью и соком лайма.
Place the salad of corn, canned fish and rice in a heap on a wide flat plate. Sprinkle pine nuts on top and garnish with mint leaves.
Салат из кукурузы, рыбных консервов и риса выложите горкой на широкую плоскую тарелку. Сверху посыпьте кедровыми орехами, украсьте листьями мяты.