Wash the spinach, scald with boiling water, and dry. Remove the tuna from the can. Wash the cucumber and tomato and dry. For a tomato, cut out the place where the stalk attaches, and for a cucumber, cut off the ends. Wash the romaine lettuce and basil and dry.
Шпинат вымойте, ошпарьте кипятком, обсушите. Тунец извлеките из банки. Огурец и помидор вымойте, обсушите. У помидора вырежьте место крепления плодоножки, у огурца срежьте кончики. Салат ромен и базилик вымойте,обсушите.
Prepare your ingredients. Place spinach leaves in a salad bowl. Cut the cucumber and tomato into slices and add to the spinach. Mash the tuna with a fork. Combine olive oil with Dijon mustard and salt.
Подготовьте ингредиенты. В салатник положите листья шпината. Огурец и помидор нарежьте дольками, положите к шпинату. Тунец разомните вилкой. Оливковое масло соедините с дижонской горчицей и солью.
Mix and season the salad. Place cucumber slices on top of the spinach leaves, then add the tuna and tomato slices, add the dressing, stir and fluff lightly with a fork or spoon to add volume.
Смешайте и заправьте салат. Поверх листьев шпината положите дольки огурца, затем выложите тунец и дольки помидора, добавьте заправку, перемешайте и слегка взбейте вилкой или ложкой для придания объема.
Decorate a delicious and simple canned fish salad with spinach leaves.
Вкусный и простой салат из рыбной консервы оформите листьями шпината.