Wash the lettuce leaves and tomatoes and dry them. Cut out the place where the stem attaches to the tomato. Boil the green beans and dry. Wash and peel the carrots. Squeeze the juice from half a lemon. Remove the skin from the trout. To serve, rinse and dry the cherry tomatoes and watercress, then cut the cherry tomatoes into halves.
Листья салата и помидор вымойте, обсушите. У помидора вырежьте место крепления плодоножки. Стручковую фасоль отварите и обсушите. Морковь вымойте и очистите. Выжмите сок из половинки лимона. С форели снимите кожицу. Для подачи помидоры черри и кресс-салат промойте и обсушите, затем томаты черри разрежьте на половинки.
Prepare your food. Tear the lettuce leaves with your hands. Cut the carrots into thin strips. Cut the tomato into slices. Cut the trout into thin slices.
Подготовьте продукты. Салатные листья порвите руками. Морковь порежьте тонкой соломкой. Помидор нарежьте дольками. Форель порежьте тонкими пластинками.
Combine the ingredients and complete the preparation of the dish. Place the lettuce leaves in a salad bowl, add carrots, beans and tomatoes. Stir, then add the trout pieces. Season with salt and pepper, lemon juice and olive oil.
Соедините продукты, и завершите приготовление блюда. Листья салата выложите в салатницу, добавьте морковь, фасоль и помидор. Перемешайте, затем положите кусочки форели. Посолите и поперчите, заправьте соком лимона и оливковым маслом.
Place the finished salad in a heap on a plate with wide edges, arrange watercress around it, and place cherry tomato halves on top.
Готовый салат выложите горкой на тарелку с широкими краями, вокруг разложите кресс-салат, поверх положите половинки томатов черри.