Prepare ingredients for fish salad with potatoes and onions. Clean the herring and remove the bones. Boil the potatoes in advance.
Подготовьте продукты для рыбного салата с картошкой и луком. Селедку почистите, удалите кости. Заранее отварите картошку.
Pickle the onion. Cut the onion into half rings. In a bowl, combine vinegar, lemon juice and half a glass of water. Add the onion to the mixture and leave for 10-15 minutes.
Замаринуйте лук. Репчатый лук нарежьте полукольцами. В миске смешайте уксус, лимонный сок и половину стакана воды. Выложите в смесь лук и оставьте на 10-15 минут.
Make a fish salad with potatoes and onions. Cut the potatoes into cubes. Finely chop the greens. Cut the herring as desired. Combine pickled onions with fish, potatoes and herbs. Add a little salt and pepper. Fill with oil.
Сделайте салат рыбный с картошкой и луком. Нарежьте картошку кубиками. Зелень мелко порубите. Селедку нарежьте произвольно. Соедините замаринованный лук с рыбой, картофелем и зеленью. Немного посолите и поперчите. Заправьте маслом.
Serve the fish salad with potatoes and onions to the table immediately after preparation.
Подавайте салат рыбный с картошкой и луком к столу сразу после приготовления.