Prepare the ingredients for a layered salad with canned fish and place them conveniently on the table. Wash the potatoes and carrots. Boil the potatoes in advance and peel the carrots.
Подготовьте продукты для слоеного салата с рыбными консервами и удобно разложите их на столе. Картофель и морковь вымойте. Картофель заранее отварите, морковь почистите.
Prepare your ingredients. Place the fish from the jar into a separate bowl and mash with a fork. Grate the potatoes and carrots on a medium grater, finely chop the onion. Chop the cucumbers into strips.
Подготовьте ингредиенты. Рыбу выложите из банки в отдельную миску, разомните вилкой. Картофель и морковь натрите на средней терке, мелко нарежьте лук. Накрошите соломкой огурцы.
Make a layered salad with canned fish. Place the fish in the first layer on a wide flat dish, then some of the potatoes and a little onion. Lubricate with mayonnaise. Next, distribute the cucumber, then potatoes again. Spread mayonnaise on top. Place carrots on the top layer.
Сделайте слоеный салат с рыбными консервами. Первым слоем на широкое плоское блюдо выложите рыбу, затем часть картофеля и немного лука. Смажьте майонезом. Далее распределите огурец, снова картофель. Сверху промажьте майонезом. Верхним слоем выложите морковь.
Serve the layered salad with canned fish after it has been well soaked in mayonnaise. To garnish, place pickled cucumber strips on a serving plate.
Подавайте слоеный салат с рыбными консервами после того, как он хорошо пропитается майонезом. Для украшения на сервировочное блюдо выложите соломку из маринованного огурца.