Prepare ingredients for fish salad for the winter. Grind the tomatoes through a meat grinder. Grate the carrots into strips. Cut the onion into half rings. Chop the pepper into strips.
Подготовьте продукты для салата рыбного на зиму. Помидоры прокрутите через мясорубку. Морковь натрите соломкой. Лук нарежьте полукольцами. Перец нашинкуйте соломкой.
Prepare fish and vegetables. Boil mackerel in salted water. This will take no more than 15-20 minutes. Cool. Separate the pulp from the bones. While the fish is cooking, place the rolled tomatoes, carrots, onions, and peppers in another pan. Place on medium heat. After boiling, cook for 30 minutes, stirring.
Подготовьте рыбу и овощи. Скумбрию отварите в подсоленной воде. На это потребуется не больше 15-20 минут. Остудите. Отделите мякоть от костей. Пока варится рыба, в другую кастрюлю выложите прокрученные помидоры, морковь, лук, перец. Поставьте на средний огонь. После закипания варите 30 минут, помешивая.
Prepare fish salad for the winter. Place the mackerel in the pan with the vegetables. Pour in the oil. Add salt, sugar, vinegar, bay leaf, all types of pepper, coriander and suneli hops. Wait for it to boil again and cook for another 30 minutes. Place the salad in sterilized jars, roll up tightly, and turn the lids down. Cover with 2-3 warm blankets. Leave to cool for a day in a warm place. Then transfer to a cool place.
Приготовьте рыбный салат на зиму. В кастрюлю к овощам выложите скумбрию. Влейте масло. Добавьте соль, сахар, уксус, лавровый лист, все виды перца, кориандр и хмели-сунели. Дождитесь повторного закипания и варите еще 30 минут. Разложите салат по стерилизованным банкам, крепко закатайте, переверните крышками вниз. Укутайте 2-3 теплыми одеялами. Оставьте остывать на сутки в тепле. Затем перенесите в прохладное место.
Serve fish salad with potatoes and kebabs.
Подавайте рыбный салат к картофелю и шашлыкам.