Wash a can of canned tuna, open it, drain the oil into a bowl, and mash the fish with a fork. Rinse the rice well and boil until tender. Wash the chicken eggs, boil them hard, peel and finely chop. Peel the onions and finely chop them.
Банку консервированного тунца помойте, откройте, слейте масло в пиалу, рыбу разомните вилкой. Рис хорошо промойте и отварите до готовности. Куриные яйца помойте, отварите вкрутую, почистите и мелко порежьте. Репчатый лук почистите и мелко покрошите.
Prepare the salad. Mix tuna, boiled rice, finely chopped eggs and onion, salt and pepper in a bowl.
Приготовьте салат. Смешайте в миске тунца, отваренный рис, мелко нарезанные яйца и лук, соль и перец.
Dress the salad. Using a whisk or fork, mix mayonnaise and canned oil. Season the salad and mix thoroughly.
Заправьте салат. Венчиком или вилкой смешайте майонез и масло из консервов. Заправьте салат и тщательное перемешайте.
Serve a salad of rice, eggs, canned fish and onions, garnished with canned corn.
Подавайте салат из риса, яйца, рыбных консервов и лука, украсив его консервированной кукурузой.