Wash the Chinese cabbage. Wash the eggs, hard-boil them, peel them. Finely chop the cabbage, crab sticks and eggs. Peel the garlic and pass through a press. Wash the dill, dry and chop.
Пекинскую капусту помойте. Яйца помойте, сварите вкрутую, почистите. Капусту, крабовые палочки и яйца мелко покрошите. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Укроп помойте, обсушите и измельчите.
Prepare the salad. Place finely chopped Chinese cabbage, crab sticks and chicken eggs in a salad bowl. Add corn, salt and pepper.
Приготовьте салат. Положите в салатницу мелко нарезанные пекинскую капусту, крабовые палочки и куриные яйца. Добавьте кукурузу, соль и перец.
Dress the salad. Using a whisk, mix mayonnaise with sour cream, garlic and ground black pepper. Season the salad and mix well.
Заправьте салат. Венчиком смешайте майонез со сметаной, чесноком и черным молотым перцем. Заправьте салат и хорошо перемешайте.
Serve the salad on the fish table, garnishing it with chopped dill.
Подавайте салат на рыбный стол, украсив его рубленным укропом.