Rinse the buckwheat and pork well. If necessary, defrost the meat, then cut it into small pieces.
Хорошо промойте гречку и свинину. При необходимости разморозьте мясо, затем нарежьте его на небольшие кусочки.
Fry meat and onions in vegetable oil in a deep frying pan. Add salt and spices to taste.
Обжарьте в глубокой сковороде мясо и лук на растительном масле. Добавьте соль и специи по вкусу.
Boil buckwheat in salted water in a ratio of one to two. The water should boil completely, after which you can add buckwheat to the meat and mix everything. Let the dish sit with the lid closed.
Отварите гречку в подсоленной воде в пропорции один к двум. Вода должна полностью выкипеть, после этого можно добавить гречу к мясу и все перемешать. Дайте блюду настояться под закрытой крышкой.
Carefully place the dish in a mound and garnish with herbs. Add fresh vegetables to serve - tomatoes, cucumbers and bell peppers. Bread and all kinds of snacks and sauces are also served with hot dishes. For example, it could be mustard or horseradish.
Аккуратно выложите блюдо горкой, украсьте зеленью. Добавьте к подаче свежие овощи – помидоры, огурцы и болгарский перец. Также к горячему подают хлеб и всевозможные закуски и соусы. Например, это могут быть горчица или хрен.