Remove the sea bass from the freezer in advance. Wash potatoes, tomatoes and carrots. Wash the cauliflower and cut into large pieces. Cut the tomato into pieces. Open the cans of beans and peas and drain the liquid. Wash the dill and cherry tomatoes for serving, cut the tomatoes into 4 parts.
Морского окуня достаньте заранее из морозильной камеры. Картофель, помидор и морковь помойте. Цветную капусту помойте и нарежьте крупными кусочками. Помидор нарежьте кусочками. Банки с фасолью и горошком откройте, слейте жидкость. Укроп и помидоры черри для подачи помойте, помидоры разрежьте на 4 части.
Boil the ingredients for the salad. Pour 1.5 liters of water into a saucepan, add salt and bring to a boil. Add bay leaf, reduce heat to medium and boil for 5 minutes. Add fish to the pan and cook for 8 minutes. Cool the fish and cut into small pieces. Boil the potatoes and carrots for 20-25 minutes until the vegetables are soft. Boil the cauliflower for 10-12 minutes.
Отварите ингредиенты для салата. В кастрюлю налейте 1,5 л воды, посолите, доведите до кипения. Добавьте лавровый лист, убавьте огонь до среднего и прокипятите минут 5. Добавьте в кастрюлю рыбу и варите 8 минут. Остудите рыбу и нарежьте небольшими кусочками. Сварите картофель и морковь в течение 20-25 минут, пока овощи не станут мягкими. Цветную капусту отварите в течение 10-12 минут.
Prepare the salad. Peel the potatoes and carrots and cut into thin slices. Separate the cauliflower into florets. Place boiled carrots, potatoes, cabbage, tomatoes, perch in a salad bowl, then beans and peas. Add mayonnaise and salt to taste, stir.
Приготовьте салат. Очистите картофель и морковь, нарежьте тонкими ломтиками. Разделите цветную капусту на соцветия. В салатницу выложите отварные морковь, картофель, капусту, помидор, окуня, затем фасоль, горошек. Добавьте майонез и соль по вкусу, перемешайте.
Serve the salad garnished with dill and quartered cherry tomatoes.
Подавайте салат, украшенный зеленью укропа и четвертинками помидоров черри.