Wash the potatoes. Open the tuna and drain the water, place in a bowl and mash with a fork. Grate the cheese. Remove the crab sticks from the freezer in advance to let them thaw. When the crab sticks have melted, chop them finely. Wash the green onions and chop finely. To serve, wash the tomato and cucumber and cut into thin slices.
Картофель помойте. Тунец откройте и слейте воду, выложите в миску и разомните вилкой. Сыр натрите на терке. Крабовые палочки достаньте заранее из морозилки, чтобы они подтаяли. Когда крабовые палочки растают, мелко нарежьте их. Зеленый лук помойте и мелко нарежьте. Помидор и огурец для подачи помойте и нарежьте тонкими дольками.
Boil the ingredients for the salad. Pour water into a large saucepan, add salt, and put on fire. When the water boils, add the jacket potatoes. Cook for 10-15 minutes until the potatoes are soft. Peel and grate the potatoes on a fine grater. Boil the eggs hard for 8-10 minutes. Peel the boiled eggs and separate the white from the yolk. Grate the whites on a fine grater, grate the yolks separately.
Отварите ингредиенты для салата. В большую кастрюлю налейте воду, посолите, поставьте на огонь. Когда вода закипит, добавьте картофель в мундире. Варите 10-15 минут, пока картофель не станет мягким. Очистите и натрите картофель на мелкой терке. Яйца отварите вкрутую в течение 8-10 минут. Вареные яйца очистите от скорлупы и отделите белок от желтка. Белки натрите на мелкой терке, отдельно натрите желтки.
Prepare the salad. Place the grated potatoes in serving salad bowls as the first layer and add salt. Spread 1/3 mayonnaise on top. Next, lay out the tuna in an even layer. Place the whites on the tuna and brush evenly with mayonnaise. Place crab sticks and lightly brush with mayonnaise. Sprinkle cheese on top, then yolk. Finish the salad with a layer of green onions.
Приготовьте салат. Тертый картофель выложите в сервировочные салатники первым слоем, посолите. Сверху намажьте 1/3 майонеза. Далее выложите ровным слоем тунец. На тунец выложите белки и смажьте равномерно майонезом. Выложите крабовые палочки и слегка смажьте майонезом. Посыпьте сверху сыром, затем желтком. Завершите салат слоем зеленого лука.
Serve the salad, garnished with fresh cucumbers and tomatoes, in small transparent jars or bowls where the layers will be visible.
Подавайте салат, украсив его свежими огурцами и помидорами, в небольших прозрачных банках или креманках, где будут видны слои.