Cut the trout into small pieces and sprinkle with lemon juice. Set aside a few slices for serving. Wash and dry the parsley, then chop finely. Grate the cheese.
Форель нарежьте маленькими кусочками и сбрызните соком лимона. Отложите несколько ломтиков для подачи. Петрушку помойте и просушите, после мелко нарежьте. Сыр натрите на терке.
Boil the eggs. Turn the stove on high heat. Place the eggs in a saucepan and add enough water to cover the eggs. Boil the eggs for 10 minutes. After removing the pan from the stove, pour cold water over the eggs. Peel the eggs and cut into cubes.
Сварите яйца. Включите плиту на сильный огонь. Выложите в кастрюлю яйца и налейте воды, чтобы она покрыла яйца. Варите яйца 10 минут. После того, как снимете кастрюлю с плиты, залейте яйца холодной водой. Очистите яйца и нарежьте кубиками.
Prepare the salad. Place eggs, fish, parsley and mayonnaise in a bowl. Stir and add salt. Sprinkle the finished salad with grated cheese.
Приготовьте салат. Выложите в миску яйца, рыбу, петрушку и майонез. Перемешайте и посолите. Посыпьте готовый салат тертым сыром.
Decorate the salad with pieces of fish, placing them carefully on top of the cheese.
Украсьте салат кусочками рыбы, выложив их аккуратно поверх сыра.