Boil rice and eggs in advance and cool. Remove the shell from the eggs. Wash the cucumber and green onion, chop the onion finely. Peel the onions and rinse.
Заранее отварите рис и яйца, остудите. Яйца очистите от скорлупы. Помойте огурец и зеленый лук, лук мелко нашинкуйте. Репчатый лук очистите от кожуры и ополосните.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the onion into thin strips, place in a bowl, add 1 tsp. sugar and 1 tbsp. l. vinegar. Mix everything and leave for 15 minutes. Drain the liquid from the canned fish, remove the bones and mash with a fork. Cut the cucumbers into strips. Grate the eggs on a coarse grater.
Подготовьте ингредиенты для салата. Нарежьте лук тоненькой соломкой, выложите в миску, добавьте к нему 1 ч. л. сахара и 1 ст. л. уксуса. Все перемешайте и оставьте на 15 минут. С рыбных консервов слейте жидкость, уберите косточки и разомните вилкой. Огурцы нарежьте соломкой. Яйца натрите на крупной терке.
Make a salad. Place a cooking ring in the salad bowl. Place half of the boiled rice in the first layer, then half of the fish and half of the pickled onions. Make a mayonnaise mesh on top. Add chopped cucumbers. Then repeat the layers: add the remaining rice, fish and onions. Also make a grid of mayonnaise. Place the eggs as the last layer. Place the salad in the refrigerator for 1 hour. Remove the cooking ring before serving.
Сделайте салат. В салатницу положите кулинарное кольцо. В него выложите первый слоем половину отварного риса, далее половину рыбы и половину маринованного лука. Поверх сделайте майонезную сетку. Положите нарезанные огурцы. Затем повторите слои: выложите оставшиеся рис, рыбу и лук. Также сделайте сетку из майонеза. Последним слоем выложите яйца. Поместите салат в холодильник на 1 час. Перед подачей снимите кулинарное кольцо.
When serving, sprinkle the salad with green onions.
При подаче посыпьте салат зеленым луком.