If using frozen mushrooms, thaw them slightly. Wash and dry the mushrooms. Boil the eggs in advance and cool them. Wash the dill, dry with a paper towel, and chop finely.
Если используете замороженные грибы, слегка их разморозьте. Помойте и обсушите грибы. Заранее отварите яйца, остудите их. Промойте укроп, обсушите с помощью бумажного полотенца, мелко порежьте.
Prepare the ingredients for the salad. Grate the cheese on a fine grater. Cut the mushrooms into cubes. Pour oil into the pan and fry the mushrooms, stirring, for 10 minutes. Then cool. Chop the red fish into cubes. Finely mash the eggs with a fork.
Подготовьте ингредиенты для салата. Сыр натрите на мелкой терке. Грибы нарежьте кубиками. В сковороду влейте масло и жарьте грибочки, помешивая, 10 минут. Затем остудите. Красную рыбу нашинкуйте кубиками. Яйца мелко разомните вилкой.
Make a salad. Place a cooking ring in the salad bowl. Place the fish in the ring as the first layer. For the sauce, combine yogurt and horseradish in a bowl. Add salt and pepper to them, mix thoroughly. Grease the fish. Next, add grated cheese and also brush with sauce. The next layer is mushrooms, spread the sauce on top. Then lay out the eggs and spread the sauce on top. Place in the refrigerator for 2 hours. After the salad has infused, remove the ring and serve.
Сделайте салат. В салатницу положите кулинарное кольцо. Первым слоем выложите в кольцо рыбу. Для соуса смешайте в миске йогурт и хрен. Добавьте к ним соль и перец, тщательно перемешайте. Смажьте рыбу. Далее положите тертый сыр, также смажьте соусом. Следующий слой — грибы, поверх распределите соус. Затем выложите яйца и сверху помажьте соусом. Уберите в холодильник на 2 часа. После того, как салат настоится, снимите кольцо и подавайте к столу.
When serving, sprinkle the salad with dill and garnish with red caviar.
При подаче посыпьте салат укропом и украсьте красной икрой.