Boil potatoes, carrots and eggs in salted water in advance and cool. Peel the eggs, peel the carrots and potatoes. Peel the onion and wash. Rinse the parsley. Pat the greens dry with a paper towel.
Заранее отварите картофель, морковь и яйца в подсоленной воде, остудите. Яйца очистите от скорлупы, с моркови и картофеля снимите кожуру. Лук очистите от кожуры и помойте. Промойте петрушку. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца.
Prepare the ingredients for the salad. Remove the skin and bones from the mackerel and chop finely. Chop the onion into cubes. Grate the cooled potatoes on a fine grater. Eggs and carrots are also grated. Drain the liquid from the peas and place them in a separate bowl.
Подготовьте ингредиенты для салата. У скумбрии уберите кожу и косточки, мелко нарежьте. Лук нарубите кубиками. Остывшую картошку натрите на мелкой терке. Яйца и морковь также пропустите через терку. С горошка слейте жидкость и положите его в отдельную посуду.
Make a salad. Place mackerel in a salad bowl. On top of it is an onion. Make a mayonnaise grid. Next, add potatoes and carrots. Also make a grid of mayonnaise. Sprinkle with grated eggs and brush with mayonnaise. Place the peas in the very last layer and cover the surface of the entire salad with it. To soak the dish, put it in the refrigerator for 1 hour.
Сделайте салат. В салатницу положите скумбрию. Поверх нее — лук. Сделайте майонезную сетку. Далее выложите картофель и морковь. Так же сделайте сетку из майонеза. Посыпьте тертые яйца, смажьте майонезом. Самым последним слоем положите горошек, покройте им поверхность всего салата. Чтобы блюдо пропиталось, уберите его в холодильник на 1 час.
When serving, garnish the salad with parsley sprigs.
При подаче украсьте салат веточками петрушки.