Thaw the fish, cut off the head and tail. Rinse with cold water, cut into large pieces and place in a saucepan. Fill with water, add salt, and after boiling, cook for 10-15 minutes over low heat. Cool, peel off skin and remove bones. Cut into small cubes. Peel the onions and carrots. Cut the onion into rings, grate the carrots and cheese on a coarse grater. Wash the dill, dry and chop. Heat the frying pan.
Разморозьте рыбу, отрежьте голову и хвост. Промойте холодной водой, нарежьте на крупные куски и выложите в кастрюлю. Залейте водой, посолите, после закипания варите 10-15 минут на маленьком огне. Остудите, снимите кожу и удалите кости. Нарежьте на небольшие кубики. Почистите лук и морковь. Лук нарежьте кольцами, морковь и сыр натрите на крупной терке. Укроп промойте, просушите и порубите. Разогрейте сковороду.
Prepare the vegetables. Grease a heated frying pan with oil and place onions on it. Fry it over medium heat until golden brown, about 3 minutes. Then add carrots to the onions and fry over medium heat for 3-5 minutes. Salt and pepper the vegetables. Remove from heat and let cool to room temperature.
Подготовьте овощи. Разогретую сковороду смажьте маслом и выложите на нее лук. Обжаривайте его на среднем огне до золотистого цвета примерно 3 минуты. Затем к луку добавьте морковь и жарьте на среднем огне 3-5 минут. Посолите и поперчите овощи. Снимите с огня и дайте остыть до комнатной температуры.
Combine salad ingredients. Place the fish pieces on a plate. Place a layer of carrots and onions on top. Sprinkle with chopped dill and grated cheese.
Соедините ингредиенты салата. Выложите куски рыбы на тарелку. Сверху выложите слой моркови с луком. Посыпьте рубленым укропом и тертым сыром.
Garnish the fish salad with carrots and onions with a few olives.
Украсьте рыбный салат с морковью и луком несколькими маслинами.