Wash the buckwheat and vegetables well, chop the mushrooms.
Хорошо промойте гречку, овощи, нарежьте грибы.
Fry the onion and garlic in a frying pan until half cooked. Add tomato paste and mix everything well.
Обжарьте на сковороде лук и чеснок до полуготовности. Добавьте томатную пасту и все хорошо перемешайте.
Add mushrooms and spices to the frying, mix everything well.
Добавьте к пережарке грибы и специи, все хорошо перемешайте.
Add washed buckwheat to the mushrooms. Mix everything well, add water and leave to simmer for another 15-20 minutes under a closed lid over low heat.
Добавьте к грибам промытую гречку. Все хорошо перемешайте, добавьте воду и оставьте тушиться еще на 15-20 минут под закрытой крышкой на медленном огне.
Serve the finished side dish to the table.
Готовый гарнир подавайте к столу.
Place the buckwheat in a deep bowl. Garnish the dish with parsley and cherry tomatoes and serve with your favorite bread.
Выложите гречку в глубокую миску. Украсьте блюдо петрушкой и помидорами черри и подавайте с любимым хлебом.