Hard boil the eggs, cool, peel and cut into cubes. Rinse the rice 1-3 times, add cold water and cook for 15 minutes after boiling. Drain in a colander and rinse with running water. Wash and finely chop the green onions. Wash and cut the lemon in half.
Сварите вкрутую яйца, остудите, почистите, нарежьте кубиками. Рис промойте 1-3 раза, залейте холодной водой и варите 15 минут после закипания. Откиньте на дуршлаг и промойте проточной водой. Промойте и мелко нарежьте зеленый лук. Помойте и разрежьте пополам лимон.
Combine salad ingredients. Remove the crab sticks from the package and chop. Drain the tuna can, place it in a bowl and mash it lightly with a fork. Add crab sticks, eggs, rice and green onions to the tuna bowl.
Соедините ингредиенты салата. Крабовые палочки достаньте из упаковки и измельчите. Слейте жидкость из банки с тунцом, переложите его в миску и слегка разомните вилкой. В миску к тунцу добавьте крабовые палочки, яйца, рис и зеленый лук.
Dress the salad. Salt the salad and sprinkle with lemon juice. Separately, mix sour cream and Dijon mustard. Add the sauce to the salad and mix everything.
Заправьте салат. Посолите салат, сбрызните лимонным соком. Отдельно смешайте сметану и дижонскую горчицу. Выложите соус к салату и все перемешайте.
Serve the fish salad with crab sticks cold.
Подавайте рыбный салат с крабовыми палочками к столу холодным.