Hard-boil the eggs for 10 minutes after boiling. Cool, peel and cut into small cubes. Peel the garlic and chop finely. Wash the onion, dry it and chop it finely. Place the fish in a bowl and mash with a fork. Drain the liquid from the peas.
Сварите яйца вкрутую в течение 10 минут после закипания. Остудите, почистите и нарежьте мелкими кубиками. Почистите чеснок и мелко порубите. Лук промойте, просушите и мелко нарежьте. Рыбу переложите в миску и разомните вилкой. Слейте жидкость с горошка.
Combine the ingredients. Place fish, eggs, peas and onion in a bowl, reserving some chopped onion for garnish. Add salt and stir.
Соедините ингредиенты. В миску выложите рыбу, яйца, горошек и лук, оставив немного нарезанного лука для украшения. Посолите и перемешайте.
Prepare the salad for serving. Season the salad with oil and stir. Sprinkle with remaining green onions and minced garlic.
Подготовьте салат к подаче. Заправьте салат маслом, перемешайте. Посыпьте оставшимся зеленым луком и рубленым чесноком.
Serve the salad with rye bread, which will highlight the taste of fish, onion and garlic.
Подавайте салат с ржаными хлебцами, который подчеркнут вкус рыбы, лука и чеснока.