Rinse the rice well and boil in salted water. Open the can of canned fish and drain the liquid. Transfer to a plate, remove the bones and mash the fish with a fork. Chop the crab sticks. Grate the cheese. Boil the egg hard, cool, peel and grate. Wash spinach to serve.
Рис хорошо промойте и отварите в подсоленной воде. Банку с консервированной рыбой откройте и слейте с нее жидкость. Переложите на тарелку, удалите косточки и разомните рыбу вилкой. Крабовые палочки нарежьте. Сыр натрите на терке. Яйцо отварите вкрутую, остудите, очистите и натрите на терке. Вымойте шпинат для подачи.
Start assembling the lettuce. Take a flat salad bowl and place a molding ring in the center. Place boiled rice in the first layer and brush with mayonnaise. Then add a layer of canned fish and brush with mayonnaise again.
Начните собирать салат. Возьмите плоский салатник и в центре установите формовочное кольцо. Первым слоем выложите отварной рис и смажьте майонезом. Затем выложите слой консервированной рыбы и снова смажьте майонезом.
Prepare fish salad. Place grated hard cheese on top of the fish layer. The next layer will be crab sticks and mayonnaise. The final layer is grated boiled egg. Salt it and make a pattern of mayonnaise drops on the surface of the salad.
Приготовьте рыбный салат. Поверх слоя рыбы выложите тертый твердый сыр. Следующим слоем будут крабовые палочки и майонез. Завершающий слой — тертое отварное яйцо. Посолите его и сделайте на поверхности салата узор из капель майонеза.
Remove the molding ring and serve the salad. Garnish it with spinach leaves before serving.
Удалите формовочное кольцо и подавайте салат к столу. Украсьте его перед подачей листочками шпината.