Open the can of canned fish, drain the liquid and separate it into fibers. Wash the lettuce leaves well and tear into small pieces. Wash the cucumbers and tomatoes and cut them into cubes. Wash the bell pepper, remove the seeds and cut into cubes. Peel, wash and chop the garlic clove.
Банку с консервированной рыбой откройте, слейте жидкость и разберите на волокна. Листья салата хорошо помойте и нарвите на небольшие кусочки. Огурцы и помидоры помойте и нарежьте кубиками. Болгарский перец помойте, удалите семена и нарежьте кубиками. Зубчик чеснока почистите, помойте и измельчите.
Start preparing the salad. In a salad bowl, combine all the prepared ingredients: tuna, cucumbers, tomatoes, bell peppers, garlic cloves and lettuce. Mix everything well.
Начните готовить салат. В салатнике соедините все подготовленные ингредиенты: тунец, огурцы, помидоры, болгарский перец, зубчик чеснока и листья салата. Все хорошо перемешайте.
Make the dressing and finish cooking. Mix lemon juice, salt and olive oil in a container. Add the dressing to the salad and mix gently.
Сделайте заправку и завершите приготовление. Смешайте в емкости лимонный сок, соль и оливковое масло. Добавьте заправку в салат и аккуратно перемешайте.
Before serving, sprinkle the salad with pine nuts.
Перед подачей посыпьте салат кедровыми орешками.