Wash the potatoes well. Wash the greens, dry them, finely chop the cilantro, and separate the thin sprigs from the dill. Open the can of canned fish and drain the liquid. Remove the bones from the mackerel and mash with a fork. Peel the onion, wash it and cut it into half rings. Grate the cheese.
Картофель хорошо помойте. Зелень помойте, обсушите, кинзу мелко нарежьте, от укропа отделите тонкие веточки. Банку с консервированной рыбой откройте и слейте жидкость. Из скумбрии удалите косточки и разомните вилкой. Лук почистите, помойте и нарежьте полукольцами. Сыр натрите на терке.
Boil the potatoes and egg. Boil the potatoes with their skins in one pan of water. In another, boil hard-boiled eggs. Then peel everything and cut into cubes.
Отварите картофель и яйцо. В одной кастрюле с водой отварите картофель в кожуре. В другой отварите вкрутую яйца. Затем все очистите и нарежьте кубиками.
Assemble a salad with fish and potatoes. Place mackerel, potatoes, eggs, onions, cheese, and cilantro in a salad bowl. Season with salt, oil and stir.
Соберите салат с рыбой и картофелем. Выложите в салатник скумбрию, картофель, яйца, лук, сыр, кинзу. Посолите, заправьте маслом и перемешайте.
Before serving, garnish the salad with dill sprigs.
Перед подачей украсьте салат веточками укропа.