Open the canned tuna and drain the liquid. Transfer to a plate and separate into fibers. Wash and dry the green onions, chop finely. Grate the cheese. Wash the tomato and cut into cubes. Wash the dill and remove the thick stems.
Консервированный тунец откройте и слейте жидкость. Переложите на тарелку и разделите на волокна. Зеленый лук помойте и обсушите, мелко нарежьте. Сыр натрите на терке. Помидор помойте и нарежьте кубиками. Укроп вымойте и удалите толстые стебли.
Boil the eggs. Pour cold water into a small saucepan and add the eggs. Bring to a boil and cook for about 10 minutes. Drain the water, pour in cold water and cool. Then peel the boiled eggs and separate the whites from the yolks. Grate.
Отварите яйца. В небольшую кастрюлю налейте холодную воду и положите яйца. Доведите до кипения и отваривайте около 10 минут. Слейте воду, налейте холодную воду и остудите. Затем отварные яйца очистите от скорлупы и отделите белки от желтков. Натрите на терке.
Assemble the layered salad. Take a salad bowl, place a layer of canned tuna in it and brush with mayonnaise. The next layer is yolks and mayonnaise. Salt and place a layer of tomatoes, sprinkle grated cheese on top and brush with mayonnaise. The last layer is whites and green onions.
Соберите слоеный салат. Возьмите салатник, выложите в него слой консервированного тунца и смажьте майонезом. Следующий слой — желтки, майонез. Посолите и выложите слой помидоров, сверху посыпьте тертым сыром и смажьте майонезом. Последний слой — белки и зеленый лук.
Before serving, garnish the salad with dill sprigs.
Перед подачей салат украсьте веточками укропа.