Open the canned fish and drain the liquid. Remove the bones and mash the fish with a fork. Wash potatoes, carrots and eggs. Peel, wash and chop the onion finely. Wash the apple and cut into cubes.
Консервированную рыбу откройте и слейте жидкость. Удалите косточки и разомните рыбу вилкой. Картофель, морковь и яйца помойте. Лук почистите, помойте и нарежьте мелко. Яблоко помойте и нарежьте кубиками.
Cook the ingredients for the salad. Boil the potatoes and carrots, cool, peel and grate them separately. Place the eggs in a separate pan, cover with water and hard-boil. Drain, peel, separate the whites from the yolks and grate into different containers.
Сварите ингредиенты для салата. Отварите картофель и морковь, остудите, очистите и натрите их по отдельности на терке. В отдельную кастрюлю положите яйца, залейте водой и сварите вкрутую. Слейте воду, почистите, отделите белки от желтков и натрите на терке в разные емкости.
Assemble fish salad with apple. Lay the salad in layers, brushing each layer with mayonnaise and salt to taste. Place canned fish in the first layer, then potatoes, onions, carrots, whites, apples, and grated yolks in the last layer.
Соберите рыбный салат с яблоком. Салат уложите слоями, смазывая каждый слой майонезом и посолив по вкусу. Первым слоем выложите консервированную рыбу, затем картофель, лук, морковь, белки, яблоки, последним слоем — тертые желтки.
Before serving, garnish the salad with a sprig of fragrant green celery.
Перед подачей украсьте салат веточкой ароматного зеленого сельдерея.