Boil and peel the carrots. Wash cucumbers and greens and dry on paper towels. Cut one cucumber into thin slices for serving. Wash the eggs, hard boil and peel. Drain liquid from canned fish and remove bones. Prepare a salad bowl.
Сварите и почистите морковь. Огурцы и зелень помойте и обсушите на бумажных полотенцах. Один огурец нарежьте тонкими ломтиками для подачи. Яйца помойте, сварите вкрутую и очистите. Из консервированной рыбы слейте жидкость, удалите косточки. Приготовьте салатник.
Grind the food. Cut cheese, cucumbers and eggs into cubes. Finely chop the green onions, parsley, and dill. Use a fork to shred the fish.
Измельчите продукты. Сыр, огурцы и яйца нарежьте кубиками. Мелко порубите зеленый лук, петрушку, укроп. Вилкой разделайте рыбу на кусочки.
Make a salad. Combine cucumbers, cheese, eggs, fish and herbs. Season the salad with mayonnaise and add ground pepper to taste. Add salt and mix well. Transfer to a salad bowl and smooth the top. Grease with mayonnaise and place a layer of carrots.
Сделайте салат. Соедините огурцы, сыр, яйца, рыбу и зелень. Заправьте салат майонезом, добавьте молотый перец по вкусу. Посолите и хорошо перемешайте. Переложите в салатник, разровняйте верх. Смажьте майонезом и выложите слой из моркови.
The salad will look impressive if you place thin slices of cucumber around the edges and decorate the center with parsley leaves and drops of mayonnaise.
Салат будет выглядеть эффектно, если по краям выложить тонкие слайсы огурца, а центр украсить листочками петрушки и капельками майонеза.