Remove the bones from the fish and divide it into pieces. Wash the arugula and let it dry. Wash the chicken eggs. Prepare a small sieve, saucepan, frying pan, and serving plates.
Из рыбы уберите кости, разделите ее на кусочки. Помойте рукколу и дайте ей обсохнуть. Вымойте куриные яйца. Подготовьте маленькое сито, кастрюлю, сковородку, порционные тарелки.
Prepare poached eggs. Boil the water. Take a small sieve and crack an egg into it to strain out any excess liquid egg whites that can turn into unsightly rags when cooked. Gently lower the eggs into the water and cook for 3.5 minutes. Remove them with a slotted spoon and dry them on paper towels.
Приготовьте яйца пашот. Вскипятите воду. Возьмите маленькое сито и разбейте в него яйцо, чтобы отцедить лишний жидкий белок, который при варке может превратиться в некрасивые лохмотья. Аккуратно опустите яйца в воду и варите 3,5 минуты. Достаньте их шумовкой и обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare the croutons. Cut the crusts off the bread slices. Cut the pulp into small cubes and fry them in oil. They will be ready when golden brown.
Приготовьте крутоны. Срежьте с кусочков хлеба корки. Порежьте мякоть на кубики небольшого размера и обжарьте их в масле. Они будут готовы, когда появится румяная корочка.
Make a gas station. Combine and whisk mustard, vinegar, salt, olive oil and water.
Сделайте заправку. Соедините и взбейте венчиком горчицу, уксус, соль, оливковое масло и воду.
Finish preparing the salad. Add 2 tbsp to arugula. l. dressing and stir. Distribute among plates. Add fish pieces, croutons and poached eggs. Top with remaining dressing.
Завершите приготовление салата. Добавьте в рукколу 2 ст. л. заправки и перемешайте. Распределите по тарелкам. Добавьте кусочки рыбы, крутоны и яйца пашот. Сверху полейте остатками заправки.
To impress your guests, place the salad on nice flat plates and garnish with olives.
Чтобы впечатлить гостей, выложите салат на красивые плоские тарелки и украсьте маслинами.