Wash the avocado, cucumber and greens. Pat the greens dry with a paper towel. Peel the avocado, cut it, remove the pit.
Помойте авокадо, огурец и зелень. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца. Авокадо очистите от кожуры, разрежьте, выньте косточку.
Prepare ingredients and salad dressing. Chop the trout into small cubes. Cut the cucumber into slices. Cut the avocado into slices.
Подготовьте ингредиенты и заправку для салата. Форель накрошите небольшими кубиками. Огурец нарежьте на кружочки. Авокадо нарубите ломтиками.
Make a gas station. For dressing, mix olive oil, liquid honey, lime juice, grainy mustard. Mix thoroughly.
Сделайте заправку. Для заправки смешайте оливковое масло, жидкий мед, сок лайма, зернистую горчицу. Тщательно перемешайте.
Make a salad. Place lettuce leaves in a salad bowl. Arrange avocado and cucumber slices. Place fish pieces on top. Sprinkle with oregano. Pour the prepared dressing over the salad.
Сделайте салат. В салатницу выложите листья салата. Разложите ломтики авокадо и огурца. Сверху положите кусочки рыбы. Посыпьте орегано. Полейте салат приготовленной заправкой.
When serving, pour balsamic dressing over the salad and garnish with small sprigs of dill.
При подаче полейте салат бальзамическим соусом и украсьте маленькими веточками укропа.