Wash the tomato, peel the onion and garlic.
Помойте помидор, очистите лук и чеснок.
Pour boiling water over the tomato and remove the skin. Cut the vegetable into cubes.
Обдайте помидор кипятком и снимите с него кожицу. Нарежьте овощ кубиками.
Grease a deep frying pan with vegetable oil and fry chopped tomatoes, onions, and garlic. Add tomato paste. Season the sauce with salt and pepper to your liking.
Смажьте глубокую сковороду растительным маслом и обжарьте на ней нарезанные помидоры, лук, чеснок. Добавьте томатную пасту. Посолите и поперчите соус по своему вкусу.
Place the pasta, fried until al dente, into the pan with the sauce. Add spices and mix everything well.
Выложите в сковороду с соусом макароны, обжаренные до состояния «аль денте». Добавьте специи и все хорошо перемешайте.
Pepper the dish before serving.
Поперчите блюдо перед подачей.
Garnish the pasta with tomatoes and basil and Parmesan cheese.
Украсьте пасту томатами и базиликом, а также сыром пармезан.