For cooking you will need: baking sheet, foil, bowls, knives, spoons, cutting boards, blender. Wash the beets and apples. Peel the onion. Cut the apples into strips and the onions into half rings. Finely chop the herring fillet. Wash and cut the lemon.
Для приготовления понадобятся: противень, фольга, миски, ножи, ложки, разделочные доски, блендер. Помойте свеклу, яблоки. Очистите лук от шелухи. Яблоки нарежьте соломкой, а лук — полукольцами. Филе селедки мелко нарежьте. Вымойте и разрежьте лимон.
Roast the beets. Brush the beets with oil and wrap in foil. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40-60 minutes. Cool the finished beets and cut into cubes.
Запеките свеклу. Смажьте свеклу маслом, заверните в фольгу. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 40-60 минут. Готовую свеклу остудите и нарежьте брусочками.
Prepare the dressing. Mix honey, olive oil and mustard. Squeeze lemon juice over them. Beat with a blender.
Приготовьте заправку. Смешайте мед, оливковое масло и горчицу. Выдавите к ним лимонный сок. Взбейте блендером.
Assemble the salad. Season chopped beets, apples, onions and herring with sauce, add salt and spices to taste.
Соберите салат. Нарезанные свеклу, яблоко, лук и сельдь заправьте соусом, добавьте соль и специи по вкусу.
Garnish the salad with herbs before serving.
Украсьте салат зеленью перед тем, как подать блюдо на стол.