Boil eggs hard: 8 minutes after boiling over low heat. Cool and peel. Separate the yolks from the whites. Wash and dry the dill. Wash and peel the apple. Remove the seeds. Remove crab sticks from individual packaging.
Сварите яйца вкрутую: 8 минут после закипания на медленном огне. Остудите и почистите. Отделите желтки от белков. Промойте и просушите укроп. Вымойте и почистите от кожуры яблоко. Удалите семена. Крабовые палочки освободите от индивидуальной упаковки.
Start cutting food. Cut the crab sticks into small cubes. Set aside 2 tbsp. for decoration. Separately pass the cheese, yolks and whites through a medium-mesh grater. Grate the apple using a large mesh grater. Finely chop the dill.
Займитесь нарезкой продуктов. Нарежьте крабовые палочки мелкими кубиками. Отложите 2 ст.л. для украшения. По отдельности пропустите через терку со средними ячейками сыр, желтки и белки. Яблоко потрите на терке с крупными ячейками. Мелко порубите укроп.
Form a salad. Place the whites on a dish and make a mayonnaise mesh. Distribute the crab sticks in an even layer and spread them with mayonnaise. Add an apple and brush with mayonnaise. Sprinkle with cheese and add mayonnaise on top. Let the salad sit for 1 hour in the refrigerator.
Сформируйте салат. Выложите на блюдо белки и сделайте майонезную сеточку. Ровным слоем распределите крабовые палочки и намажьте их майонезом. Добавьте яблоко, смажьте майонезом. Посыпьте сыром, добавьте сверху майонез. Дайте салату настояться 1 час в холодильнике.
Garnish the salad with chopped dill and crab sticks.
Украсьте салат измельченным укропом и крабовыми палочками.