Boil the eggs hard for 5-10 minutes. Pour cold water for 5-7 minutes. Peel off the shell. Wash the onion and lettuce and dry on paper towels. Coarsely chop or tear the lettuce leaves for serving.
Отварите яйца вкрутую в течение 5-10 минут. Залейте холодной водой на 5-7 минут. Очистите от скорлупы. Вымойте лук и листья салата, обсушите на бумажных полотенцах. Салатные листья для подачи крупно нарежьте или порвите руками.
Grind the food. Cut boiled eggs and pickled cucumbers into small cubes. Divide the tuna into pieces. Cut the green onions into thin rings.
Измельчите продукты. Вареные яйца и соленые огурцы нарежьте кубиками небольшого размера. Тунец разделите на кусочки. Зеленый лук нарежьте тонкими кольцами.
Assemble the salad. Combine tuna with eggs, pickles and green onions. Season with mayonnaise and salt and pepper to taste. Stir.
Соберите салат. Тунец соедините с яйцами, солеными огурцами и зеленым луком. Заправьте майонезом, приправьте солью и перцем по вкусу. Перемешайте.
Garnish the salad with canned fish and pickles with chopped fresh lettuce leaves.
Салат с рыбными консервами и солеными огурцами украсьте измельченными листьями свежего салата.