Wash and boil the eggs and potatoes. Wash the onion and cucumber. Rinse the canner, open the cans, and drain the oil.
Помойте и отварите яйца и картофель. Помойте лук и огурец. Ополосните консервную банку, откройте консервы и слейте масло.
Prepare your ingredients. Mash the canned fish with a fork. Cut the eggs and potatoes into medium-sized cubes. Grate the cucumber on a medium grater, leave for 10 minutes, then squeeze and drain the excess juice. Finely chop the green onions.
Подготовьте ингредиенты. Разомните рыбные консервы вилкой. Яйца и картофель нарежьте кубиками среднего размера. Огурец натрите на средней терке, оставьте на 10 минут, после чего отожмите и слейте лишний сок. Зеленый лук мелко порубите.
Finish preparing the salad. Make salad dressing by mixing mayonnaise, salt and pepper. Place chopped eggs, potatoes, cucumber and fish into a salad bowl. Sprinkle with chopped green onions. Add the dressing and mix the contents of the salad bowl thoroughly.
Завершите приготовление салата. Сделайте заправку для салата, смешав майонез, соль и перец. В салатник переложите измельченные яйца, картофель, огурец и рыбу. Посыпьте порубленным зеленым луком. Добавьте заправку и тщательно перемешайте содержимое салатника.
Serve the dish as a main course.
Блюдо подавайте на стол в качестве в качестве основного блюда.