Open a can of pink salmon, pour the oil into a separate bowl, and mash the fish with a fork. Rinse the rice well, boil until tender, and drain in a colander. Boil chicken eggs hard-boiled, cool, and peel. Boil carrots until tender, peel. and cut into small cubes. Wash the green onions and dry. Wash the cucumber for serving and cut into thin slices.
Откройте банку горбуши, масло слейте в отдельную пиалу, разомните рыбу вилкой. Рис хорошо промойте, отварите до готовности, откиньте на дуршлаг. Куриные яйца отварите вкрутую, остудите, почистите. Морковь отварите до готовности, почистите. и порежьте мелким кубиком. Зеленый лук вымойте, обсушите. Огурец для подачи вымойте и нарежьте тонкими кружочками.
Grind the food. Mash the fish, chop the green onion feathers. Cut the boiled carrots and eggs into small cubes.
Измельчите продукты. Рыбу разомните, перья зеленого лука измельчите. Отварную морковь и яйца нарежьте кубиками небольшого размера.
Combine products. Place chopped pink salmon, boiled rice, chicken eggs, carrots, green onions in a salad bowl and mix well.
Соедините продукты. Положите в салатник измельченную горбушу, отваренный рис, куриные яйца, морковь, зеленый лук, хорошо перемешайте.
Prepare the dressing and finish cooking. Mix mayonnaise with canned oil. Add the sauce to the salad, stir, leave for 5 minutes so that the ingredients are soaked in the dressing.
Приготовьте заправку и завершите приготовление. Смешайте майонез с маслом из консервы. Добавьте соус к салату, перемешайте, оставьте на 5 минут, чтобы ингредиенты пропитались заправкой.
Serve the salad with rice and canned fish, garnishing it with slices of fresh cucumber.
Подавайте салат с рисом и рыбными консервами, украсив его кружочками свежего огурца.